Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Diagnostyka VAG




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Post : 06 sty 2018, 15:20 
Offline

Rejestracja: 30 gru 2017, 8:53
Posty: 9
To powie ktoś jak przekodować webasto?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 sty 2018, 15:23 
Offline

Rejestracja: 13 mar 2015, 19:06
Posty: 131
Lokalizacja: FZ
Może przy manualnej klimie musi być inny sterownik. Sprawdź VCDS czy pompa się uruchamia, może spalona. Zawór N279 podłączyłeś?

_________________
Multivan T5 2,5TDI 2003 96KW


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 sty 2018, 16:47 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 734
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Pablo1421 pisze:
To powie ktoś jak przekodować webasto?
Co tu mówić, jest temat na forum

Ty sam od siebie nie piszesz coś robił tylko musze cie za język ciągnąć.

Z kad ja mam wiedzieć co za sterownik siedzi w twoim piecu! Może zwykły z dogrzewacza i w nim nic chłopie nie przekodujesz

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 sty 2018, 8:42 
Offline

Rejestracja: 30 gru 2017, 8:53
Posty: 9
Gdyby byl sterownik od dogrzewacza to panelem w dachu raczej bym nie włączył webasto.
Jest oryginalne webasto z t5 i panel w dachu.
Podłączone webasto to plus, minus i dwa cany
Zaworu N279 nie ma i nie chce go mieć ( jest wyłączony vcds em w adaptacjach)
Według pliku który jest w załączniku pompką wody steruje climatronik którego ja nie mam trzeba dodatkowy przekaźnik z webasto.
Na wyjściu z webasto thermo top na pompke nie ma napięcia więc domyślam się że chodzi o kodowanie
Pompka wody jest podłączona do oryginalnej instalacji którą już była.
Pompką włącza się po odpaleniu auta.
Więc ja nic innego nie chcę tylko jak połączyć się webasto tak żeby było kodowanie w vcds bo teraz nie ma, jest tylko adaptacja
Ż całą resztą sobie poradzę



SSP 415/416 Układ dodatkowego ogrzewania w samochodach użytkowych VW
http://www.t5-forum.pl/viewtopic.php?f=35&t=355

Gdzie jest ten temat na forum bo jakoś nie zauważyłem?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Indeks witryny » FAQ » Diagnostyka VAG


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron