Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Diagnostyka VAG




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Post : 17 paź 2014, 10:23 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 300
Lokalizacja: Warszawa
Jakie urządzenie możecie polecić do diagnostyki? Nie chodzi mi o odpowiedź typu VAG albo VCDS tylko o konkretny przykład jakiegoś urządzenia, nawet link do konkretnej oferty. Jest tego tyle na rynku, że nie wiem w co celować. Tanie i dobre :)

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 17 paź 2014, 11:13 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 22:29
Posty: 56
Lokalizacja: obok DTR ;)
Jak rozmumiem chodzi Ci o kabel (interfejs) czy o cale urządzenie diagnostyczne o wartości min. 8000zł ??


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 17 paź 2014, 11:31 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 300
Lokalizacja: Warszawa
kabelek + jakiś soft oczywiście do laptopa

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 21 paź 2014, 0:57 
Offline

Rejestracja: 05 lip 2012, 13:32
Posty: 172
Tutaj masz klony vcds razem z programem czyli vag002 i vag004 http://www.e-service.info.pl/index.html


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 21 paź 2014, 8:41 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 300
Lokalizacja: Warszawa
Ciekawe jak sprawowałoby się to http://viaken.pl/pl/interfejs-ivag-blue ... owosc.html
Wydaje się całkiem praktyczne

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 21 paź 2014, 22:22 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Kup ten z e serwis co podrzucił probe to będzie to samo co ja mam.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 20 lut 2015, 15:28 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Radauskas pisze:
Ciekawe jak sprawowałoby się to http://viaken.pl/pl/interfejs-ivag-blue ... owosc.html
Wydaje się całkiem praktyczne


Z T5 2.5 axd z roku 2005 nie współpracuje.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 kwie 2015, 23:09 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Probe041 pisze:
Tutaj masz klony vcds razem z programem czyli vag002 i vag004 http://www.e-service.info.pl/index.html


Czyli za 175 zł. Mam kabel i oprogramowanie? Albo tylko kabel? Bo nie umie się doczytac :D

Mam vag com 301 bardzo stary za działa z tym kablem? bo moj kabelek sie popsuł.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 kwie 2015, 16:32 
Offline

Rejestracja: 05 lip 2012, 13:32
Posty: 172
Kabel vcds i program do niego w jednej cenie


Vagcom nie będzie działał z kablem vcds


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 18 kwie 2015, 0:14 
Offline

Rejestracja: 13 paź 2014, 16:08
Posty: 237
a co myślicie o takim programie http://allegro.pl/vas-5054a-uds-full-na ... 29156.html
używał ktoś? warto go kupić czy lepiej taki zestaw
http://olx.pl/oferta/interfejs-hex-com- ... 9861ae28d4


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Indeks witryny » FAQ » Diagnostyka VAG


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron