Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 22 lis 2017, 17:18 
Offline

Rejestracja: 24 wrz 2017, 23:18
Posty: 6
Lokalizacja: Wrocław
Od czasu jak kupiłem T5 nie działał tempomat
w manetce mam tylko włącznik reszta w kierownicy
rozebrałem manetkę a tam okazało się iż wszystkie cztery przewody są oderwane (zielony czerwony niebieski żółty)
i teraz moja prośba jak to przylutować
może ktoś ma jakieś zdjęcie rozebranej manetki
pozdrawiam


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 22 lis 2017, 19:42 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 779
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Może ktoś powie o jakie auto chodzi?

Bo chyba nie wszystkie T5 mają taką samą instalacje.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 22 lis 2017, 19:54 
Offline

Rejestracja: 24 wrz 2017, 23:18
Posty: 6
Lokalizacja: Wrocław
samochód to VW T5 Multivan z 2003 roku
dodaje 2 zdjęcia


Załączniki:
20171122_164321.jpg [767.51 KiB]
Pobrany 11 razy
20171122_141101.jpg [655.2 KiB]
Pobrany 11 razy


Ostatnio zmieniony 22 lis 2017, 23:31 przez morsyl, łącznie zmieniany 1 raz
Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 22 lis 2017, 21:14 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 779
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Sprawdził bym u mnie ale mam dokładną Multi i tempomat.

Może ktoś z forum w ELSA sprawdzi.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 24 lis 2017, 20:53 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 90
Lokalizacja: wronki poznan
na elsie jest tylko rozpisa do t41 czyli glownej kostki ,dalej niema rozpiski kabli bo czesc wystepuje jako calosc w serwisie,wiadomo trzeba kogos poprosic aby rozebral wierzch manetki i pstryknal zdjecie oczywiscie tylko wersja z samym wlacznikiem on off tempomat czyli caravelle i multivan wypasiony

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 24 lis 2017, 23:42 
Offline

Rejestracja: 24 wrz 2017, 23:18
Posty: 6
Lokalizacja: Wrocław
Posiedziałem trochę dzisiaj w samochodzie z miernikiem
i doszedłem do takich wniosków:
jak połączę zielony z czerwonym lub z żółtym to lampka od tempomatu zapala się
pomiędzy czerwonym a żółtym jest przejście jak by były połączone
więc przylutowałem tak
zielony z żółtym (włącza tempomat)
czerwony z niebieskim (zawiesza działanie tempomatu)
jutro zobaczę czy działa


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron