Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 27 gru 2017, 20:59 
Offline

Rejestracja: 26 sty 2017, 21:11
Posty: 5
Mam problem od jakiegos czasu z podgrzewniem szyby tylniej i prawego lusterka,ale od poczatku.

W ostatnim czasie zbilem sobie tylnia szybe (prawa).Po tamtym czasie nie grzeje mi prawe lusterko. Gdzie przeczytalem,ze przez brak szyby tylniejprawej mi nie grzezje. Niby nie ma przeplywu pradu, bo kable sa odlaczone :shock: . Niewiem,moze i to prawda,ale wlacznik od grzania lusterek jest w innym miejscu,niz do szyb.
Wpadlem na pomysl,by polaczyc te kable od prawej szyby :lol: . I gdy wlaczylem ogrzewanie tylniej szyby cos walnelo po prawej stronie kierownicy,jakby obciazenie i pad bezpiecznik. Od tamtej porynie grzeje mi lewa czesc tylniej szyby,prawe lusterko (lewe grzeje) i brak pradu w gablach po prawej stronie ( do tylnich drzwi i lusterka).Chyba,tez cos jest nie tak z podgrzewaniem siedzenie gierowcy od tamtego czasu. Wczesnie na jedynce grzalo ostro,a teraz slabo i musze wlaczac na 2. Sprawdzalem wszytskie bezpieczniki,nawet te pod akumulatorem.
Dzieki za odpowiedz :D

Moze ktos ma jakis pomysl co jest grane???? Moze gdzies indziej sa jeszcze jakies bezpieczniki??


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 08 sty 2018, 22:43 
Offline

Rejestracja: 26 sty 2017, 21:11
Posty: 5
Witam
dzisiaj zdemontowalem plastiki wew. auta. Okazalo sie,ze spalil sie bezpiecznik 40A, ktory znajduje sie pod bezpiecznikami w kabinie. Tylko,ze glebiej w dtrone silnika.
Zmostkowalem go,by sprawdzic,czy to. okazalo sie ,ze dalej sa te same problemy.
Szukam dalej,ale jutro. Sprawdz jeszcze przekazniki pod akumulatorem.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 10 sty 2018, 23:18 
Offline

Rejestracja: 26 sty 2017, 21:11
Posty: 5
Nie znalazlem przyczyny braku swiatel przeciwmgielnych i oswietlenia tablicy rej. Moze ktos wie czemu,to nie dziala???


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron