Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Post : 05 paź 2017, 10:20 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
Tak, trzeba ciągnąć do komory komputera silnika

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 05 paź 2017, 20:19 
Offline

Rejestracja: 04 paź 2017, 22:25
Posty: 8
Wpięcie kabli w komorze trak dokładnie jak opisane powyżej? I jeszcze co do samego Bordnetz-a, czy taki z końcówką 90 da się zakodować do auta bez xenonów? Chcę sobie parę rzeczy podokładać w przyszłości a mianowice;
centralny zamek
halogeny przeciwmgłowe
eletryczne szyby
elektrycznie regulowane i grzane lusterka
Kierę multi
PDC przód bo tył mam Ori
RNS 510
zmiana panelu klimy na klimatronik
klima na tył
oraz czujnik deszczu i zmierzchu
większość gratów już zdobyłem a wiązkę wnętrza to wymienię na taką co obrobi wszystko...

I właśnie w nawiązaniu do tych zmian moje pytanie jaki najlepiej wpakować bordetz żeby wszystko obrobił...


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 paź 2017, 9:53 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
090 obsluzy wszystko
skoro zmieniasz na wiazke bogata ktora wspolpracowala z 090 to niebedziesz musial dokladac dodatkowych kabli do zasilania ,no niektore bedzie traeba , bo wiazki sa dedykowane tylko pod dane zamawianego auta i malo co zostaje wtyczek do podpiecia dodatklowego \
klime bedziesz musial zmienic rowniez kpl nagrzewnice ,robilem tak u siebie w lipcu ,modernizowalem wiazke z kompletnej biedy na bogato ,masakra ale sie przy tym duzo przynajmniej nauczylem co z czym idzie
tel 507112685, w razie co robimy u nas na warsztacie takie rzeczy kolo Poznania

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 08 paź 2017, 16:11 
Offline

Rejestracja: 04 paź 2017, 22:25
Posty: 8
No to mnie Sebol zasmuciłeś. Liczyłem że z tą klimą to pójdzie o wiele łatwiej ale skoro trzeba całą nagrzewnicę zmienić to sobie chyba odpuszczę zmianę przodu a tylko zrobię dokładkę tyłu.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 09 paź 2017, 10:11 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
najlepiej kupic instalacje od caravelli na klimatroniku i zmienic panel ,i nagrzewnice oraz dolozyc tylna instalacje i po klopocie wszystko za 1 razem , unas 2 dni robocze

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 09 paź 2017, 21:57 
Offline

Rejestracja: 04 paź 2017, 22:25
Posty: 8
To znaczy że tak czy siak muszę zmienić przednią nagrzewnicę?
Koszt takiej nagrzewnicy przedniej i panelu climatronic?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 lis 2017, 13:45 
Offline

Rejestracja: 28 wrz 2017, 10:56
Posty: 3
Czołem,

w swoim T5 po lifcie (Multivan 2012, 7H) planuję wymianę przełączników na te z obsługą tempomatu (BCM 7H0937087H, więc OK), ale również wymianę kierownicy na multifunkcję. Czy w nowych przełącznikach potrzebuję sterowanie MFA z prawej strony (funkcje Trip, OK/Cancel)? Kiera multi przejmie te funkcje, prawda?
Konkretnie wybieram między przełącznikami 6Q0 953 503 FE a 7E0 953 503 CK.

Z góry dzięki za info.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron