Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Post : 08 gru 2015, 20:05 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
tjw
szukam instrukcji jak to ustrojstwo rozbudowac na ogrzewanie postojowe z pilota lub zegarka
caravelle t6 klimatronik 2015/16
webasto airtop evo

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 10 gru 2015, 0:10 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Z instrukcją rozbudowy może być problem trochę świeże auto, ale gotowe zestawy do rozbudowy juz się pojawily.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 10 gru 2015, 10:32 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
no wlasnie nie moge znaleac chyba ze serwis vw

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 10 gru 2015, 14:21 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Co chcesz z vw schemat rozbudowy? Napewno nie mają bo nawet z nim by sobie nie poradzili.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 gru 2015, 20:18 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
mam juz schemat z vw do t6 i doszlem z tym do ładu ,musi byc sterownik t91 lin a nie t91r w-bus,
podpina sie i powinno dzialac ,w poniedzialek proba
schemat jest podobny co w t5 lift wiec powinno ruszyc

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 gru 2015, 20:26 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
No nie mów ze mieli w VW.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 gru 2015, 21:02 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
tak mam swoja else ze schematami wszystkich vw 2003 do 2014 ,ale tego niemialem,ale mam kolege w serwisie i mi przeslal najnowszy schemat do t6 ,jest bardzo podobna
Jeszcze bede dokladal halogeny ,bordnetz ten sam co w lifcie ,tylko gadali w serwisie ze nieobsluzy ale na alletanio sa moduly po 120zl do halogenow z doswietlaniem zakretow ,to mu wsadze kosztcalego zestawu wyjdzie 900 zmodulem

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 gru 2015, 21:41 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Bordnetz nie obsłuży na 100% ten sam problem co w T5.2 miałem gdzieś opis bordnetzow które obslogiwaly musze poszukać.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 gru 2015, 21:54 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
to podeslij na moj email nizej
mialem t5 lift 13r koncowka 090 bez xenon i mial halogeny,t6 tez mam 090 na xenonie i mowili ze nie doloze, ciekawe dlaczego ,ale sa moduly na all...w razie co ,piny sa wolne bo patrzylem ,mozna wpiac i zaprogramowac ,sprobowac

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 15 gru 2015, 17:28 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
no i dupa zalozylem telestart t91 lin bo takima niby byc i webasto nadal niestartuje ,czy trzeba te EVO przekodowac jakos na standheizung z zuheizera w bordnetzie lub samym piecu ?

przekodowalismy piec na sterowanie z pilota 4101 na 5401
blad wzywa teraz zawor blokowania n279
symulacje zrobilismy {zarowka} ale niestartuje bledu juz niema
soft zly w piecu bo niewidzi sie jako standheizung tylko jako zuheizer ,czyli tak jak w touranie chce zmiane plytki zeby ruszylo
co z tym zrobic od golfa 7 piec kosztuje tylko 500zl tylko czy wystartuje on klimatronik

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron