Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Post : 24 mar 2015, 8:16 
Offline

Rejestracja: 14 mar 2015, 11:32
Posty: 51
jaki jest przyblizony koszt takiej rozbudowy z robocizna??


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 03 lis 2015, 7:20 
Offline

Rejestracja: 03 lis 2015, 7:00
Posty: 60
Witam.
Jestesm nowym posiadaczem t5 caravelle 2008r
Na dzwiach kierowcy zauważyłem wlepe webasto thermo top C 12v 26w
Jak już sie dowiedziałem jest to dogrzewacz.
Nie posiadam żadnego sterowania w tym ustrojstwem.
Moje pyanie jest takie, czy do tego typu webasto mogą zamontować zegar 1533
Czy instrukacja umieszczona w tym wątku "rozbudowa webasto multivan t5" będzie pasowała do mojego modelu samochodu.
Czy elementy jakie musze kupić do rozbudowy to jest tylko zegar i wiązka? Czy potrzebuje jeszcze czegoś?

Dzięki za odp.
Pozdrawiam


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 03 lis 2015, 9:47 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 730
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Tak możesz.
Tak tylko wiazka i zegar, zwróć uwagę na rodzaj klimy przy kupnie wiązki.


Motoria miał do sprzedania zestaw do rozbudowy.



Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 05 lis 2015, 22:46 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
Wiecie gdzie fabrycznie znajdyje sie modul telestart-a? Mam u siebie ogrzewanie z zegarem. Moze mam maly bonus a o tym nie wiem i wystarczy pilota dokupic? :)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 05 lis 2015, 22:49 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Oj takie rzeczy to raczej tylko w erze. ;)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 lis 2015, 11:12 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
Moze po prostu sprzedajacy nie dodal pilota. Po kodowaniu bym do tego doszedl?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 lis 2015, 15:56 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Najszybciej i najpewniej to zadzwoń do serwisu albo podjedz.No chyba ,ze ktoś sobie dołożył telestart albo sobie zdemontował. ;)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 lis 2015, 0:10 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
A wiesz moze jaki powinnien miec numer telestart?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 lis 2015, 11:24 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Sprawdź numer w etce.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 sty 2016, 19:06 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 84
Lokalizacja: wronki poznan
jakie powinno byc kodowanie pieca po zalozeniu telestart t91r ,i rozbudowie z dogrzewacza na postojowe ,co musibyc dolozone
t5 lift

_________________
bylo t4 t5 t5 lift jest t6 caravelle long comfortline
sebol.dlugi@wp.pl
gg 13967843
tel 507112685


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron