Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Wnętrze




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 06 maja 2019, 11:54 
Offline

Rejestracja: 06 maja 2019, 11:45
Posty: 4
Lokalizacja: Stalowa Wola
Z uwagi, że mój T5 nie posiada komputera pokładowego więc nie mam wskazań temperatury zewnętrznej (chyba, że jeszcze wskazań temperatury nie znalazłem bo mam go od wczoraj :)
Czy montował ktoś termometr jakiś pasujący w otwory w desce (nie chodzi mi o te ogólnie dostępne na znanych portalach)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 maja 2019, 16:26 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 1004
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
WoVo pisze:
Z uwagi, że mój T5 nie posiada komputera pokładowego więc nie mam wskazań temperatury zewnętrznej (chyba, że jeszcze wskazań temperatury nie znalazłem bo mam go od wczoraj :)
Czy montował ktoś termometr jakiś pasujący w otwory w desce (nie chodzi mi o te ogólnie dostępne na znanych portalach)



Masz klime?
Jak tak to jest czujnik temperatury w zderzaku, moze zmien w przyszlosci licznik to bedzie wskazywal temperature.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Indeks witryny » FAQ » Wnętrze


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron