Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 09 maja 2019, 8:54 
Offline

Rejestracja: 06 maja 2019, 11:45
Posty: 4
Lokalizacja: Stalowa Wola
W moim nowym nabytku T5 dziwna sytuacja. Jak szybko otworzę drzwi kierowcy to sygnalizator nie wyłączonych świateł zapiszczy dosłownie sekundę i tyle, natomiast jak powoli otwieram drzwi działa prawidłowo. Może ktoś tak miał? Prośba o ewentualne rady gdzie szukać? Czyżby mikrostyk?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 09 maja 2019, 15:23 
Offline
Administrator

Rejestracja: 22 lip 2016, 11:51
Posty: 166
może być też przecierająca się wiązka w drzwiach.

_________________
Obrazek


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 10 maja 2019, 13:02 
Offline

Rejestracja: 06 maja 2019, 11:45
Posty: 4
Lokalizacja: Stalowa Wola
Potwierdźcie czy dobrze myślę
Czy jak wymienię obydwa zamki w drzwiach (bo jak widzę zamiennik nowy kosztuje ok. 100zł za sztukę) to będzie rozwiązany problem m.in tych wszystkich mikroswitchy. Bo z tego co czytam to w zamku znajdują się te 4 mikroswitche.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron