Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Post : 29 gru 2017, 1:44 
Offline
Administrator

Rejestracja: 22 lip 2016, 11:51
Posty: 89
Jeszcze pytanie mam odnośnie ramki w t5. Ja mam przedlifta czyli kwadratowa ramka. Poliftowy ma ramkę z okrągłymi rogami. Widziałem wiele modeli radia (nawet rns510 seat/skoda) które niestety mają zaokrąglone rogi.

Jest może jakaś metoda na wsadzenie takiego radia do przedlifta? Jakaś inna ramka przejściówka?

A może ktoś wsadził już np. Discover Media do t5? :>

_________________
Obrazek


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 8:20 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 846
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
asedas pisze:
Jeszcze pytanie mam odnośnie ramki w t5. Ja mam przedlifta czyli kwadratowa ramka. Poliftowy ma ramkę z okrągłymi rogami. Widziałem wiele modeli radia (nawet rns510 seat/skoda) które niestety mają zaokrąglone rogi.

Jest może jakaś metoda na wsadzenie takiego radia do przedlifta? Jakaś inna ramka przejściówka?

A może ktoś wsadził już np. Discover Media do t5? :>
Tak jest taka możliwość, wymiana ramki na ta z lifta.

Zrobiłem to w moim poprzednim T5
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... are_type=t

T5 Kombi i Multivan[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171229/6080429a81c06555a8f1af74802c93c8.jpg[/img]

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 10:46 
Offline

Rejestracja: 07 sie 2016, 10:07
Posty: 178
filutek pisze:
Zrobiłem to w moim poprzednim T5


Zamierzam również zmienić ramkę na zaokrągloną 5.1. Widziałem na Twoich zdjęciach, że kratki wylotów powietrza zostały z przedlifta. Natknąłeś się na jakiś problem ?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 10:58 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 846
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Rowojtek pisze:
filutek pisze:
Zrobiłem to w moim poprzednim T5


Zamierzam również zmienić ramkę na zaokrągloną 5.1. Widziałem na Twoich zdjęciach, że kratki wylotów powietrza zostały z przedlifta. Natknąłeś się na jakiś problem ?
Problem pojawi się jak masz grzane fotele, bo w T5.2 przenieśli sterowanie do klimatronika. I nie ma pstryczkow pod tą ramkę, ja dopasowalem stare pod nową ramkę ale hmm nie do końca byłem zadowolony z tego rozwiązania.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 12:15 
Offline

Rejestracja: 07 sie 2016, 10:07
Posty: 178
Nie mam grzanych foteli (szkoda ;) ) Natomiast pstryczki od grzania szyby i ASR powininny pasować od 5.2 - tak ? Napisz proszę co z nadmuchami - da się dopasować od 5.2 ? Znalazłem całą deskę i chcę "wydłubać" cały środek z ramką.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 14:30 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 846
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Rowojtek pisze:
Nie mam grzanych foteli (szkoda ;) ) Natomiast pstryczki od grzania szyby i ASR powininny pasować od 5.2 - tak ? Napisz proszę co z nadmuchami - da się dopasować od 5.2 ? Znalazłem całą deskę i chcę "wydłubać" cały środek z ramką.
To możesz dołożyć grzanie d... mam to za sobą.

Tak pozostałe będą pasować trzeba tylko piny odpowiednio poprzepinac .

Pokrętła zostały u mnie stare, ale chyba Marcel z forum zmieniał pokrętła.

Aha jeszcze górna połeczka musi być z lifta.


Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 gru 2017, 14:37 
Offline

Rejestracja: 07 sie 2016, 10:07
Posty: 178
Dziękuję.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do: