Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 19 cze 2015, 14:08 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 308
Lokalizacja: Warszawa
Potrzebny jakiś moduł ? Jakieś gotowe miejsca czy wpinamy uniwersalny moduł w wiązke ?

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 19 cze 2015, 14:50 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 846
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
W moim poprzednim wpielem się w wiązkę przy lampach. Moduł by się przydał jak masz parktronik.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 03 wrz 2015, 21:10 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 308
Lokalizacja: Warszawa
Własnie zamówiłem hak i w wolnej chwili będę montował. Sprzedawca mówi, że do T5 montują bez modułu i nie wyświetla błędów. Pomijając kwestie parktronika, którego też przy okazji zdjęcia zderzaka zamontuje chyba spróbuje zamontować hak bez modułu.

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 08 paź 2015, 11:50 
Offline

Rejestracja: 14 mar 2015, 11:32
Posty: 65
A tak na marginesie po co wogole jest ten modul?? Kupilem okazyjnie nowy hak bosala i tez chce go montowac,tylko pytanie teraz ,co z tym modulem? Potrzebny czy nie. Auto z 2014 roku ,na oginalnym parktroniku. Bledow przy spalonej zarowce nie wyswietla itp.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 09 paź 2015, 0:02 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 308
Lokalizacja: Warszawa
Zdania są podzielone. Jedni twierdzą, że potrzebny inni, że nie. Ja kupiłem moduł,.. stać mnie :) Nawet jeśli nie potrzebny dla samego auta to będzie mi odłączał parktronika, którego będę zakładał razem z hakiem. Wszystko już jest,.. brakuje tylko czasu.

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 23 sty 2016, 10:24 
Offline

Rejestracja: 21 sty 2016, 16:48
Posty: 3
Radauskas pisze:
Zdania są podzielone. Jedni twierdzą, że potrzebny inni, że nie. Ja kupiłem moduł,.. stać mnie :) Nawet jeśli nie potrzebny dla samego auta to będzie mi odłączał parktronika, którego będę zakładał razem z hakiem. Wszystko już jest,.. brakuje tylko czasu.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 29 sty 2016, 19:24 
Offline

Rejestracja: 21 sty 2016, 21:34
Posty: 28
Ja zakladalem bez modulu jesli ori wtyczka vw na przejsciowke dokupywalem zwykla w ktorej byly sprytne dopinki i do kabla lamp dwa trzeba pociagnac do prawej lampy (kierunek i postuj) i wszystko gra ;)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 16 kwie 2016, 19:50 
Offline

Rejestracja: 09 paź 2014, 22:13
Posty: 308
Lokalizacja: Warszawa
Dziś zamontowałem dziada. Ale bez modułu ( chociaż był zakupiony ). Montowałem też czujniki parkowania i jak popatrzyłem na te ilość wszystkich kabli to odpuściłem sobie moduł. Jakby ktoś potrzebował,... ( konieczny chyba od 2009r. )

_________________
Mściciel nr.3 - długi, wysoki, wszędzie szyby, 1,9 z DPF, 2007


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 wrz 2017, 15:20 
Offline

Rejestracja: 22 cze 2015, 19:11
Posty: 51
Witam. Panowie o jakiej przejsciowce jest moze mowa apropo podlaczenia kabli od haka do lampy?

_________________
VW T5 Caravelle Golden Line 2.5 TDI BNZ


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Indeks witryny » FAQ » Elektryka / Oświetlenie / Audio/Video / Navi


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do: