Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Post : 06 mar 2020, 6:45 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 1059
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
jacula pisze:
Co byście mi poradzili .
Ściągnąłem połowy ściany grodziowej dokładnie górę jej, chciałbym zrobić ogrzewanie paki bo zawsze jest niedogrzana . W vw t4 miałem zaraz za przednimi siedzeniami kratkę z której leciał nawiew i takie coś by mogło być w moim T5 ale czy da się tak zrobić ? lub czy nie za dużo z tym roboty ? Czy ktoś z was sobie jakiekolwiek robił ogrzewanie na pace ? Może macie swój sprawdzony sposób ? :roll:



https://www.ebay.de/itm/292830000995


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 mar 2020, 8:42 
Offline

Rejestracja: 29 wrz 2019, 20:25
Posty: 47
No jest to super 5KW to ogrzeje nawet cały mój garaż (na dwa busy ) :P Myślałem o czymś trochę coś tańszym bo to będzie sporadycznie używane które chciałbym zamontować pod siedzeniem kierowcy i na 12 V :( no ale jak nic nie znajdę ciekawego to będę zmuszony montować to Webasto :|
Mam czas do póznego lata może tu ktoś jeszcze coś zademonstruje co działa na 12 V :lol:


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 mar 2020, 21:56 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 1059
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
jacula pisze:
No jest to super 5KW to ogrzeje nawet cały mój garaż (na dwa busy ) :P Myślałem o czymś trochę coś tańszym bo to będzie sporadycznie używane które chciałbym zamontować pod siedzeniem kierowcy i na 12 V :( no ale jak nic nie znajdę ciekawego to będę zmuszony montować to Webasto :|
Mam czas do póznego lata może tu ktoś jeszcze coś zademonstruje co działa na 12 V :lol:



Jak sporadycznie to polecam

https://www.ebay.de/itm/254498838146


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 08 mar 2020, 10:32 
Offline

Rejestracja: 29 wrz 2019, 20:25
Posty: 47
Czy to trzeba instalować ,kable ,wtyczki itd..? czy od góry wlewamy ropę i jazda :roll:


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 08 mar 2020, 19:40 
Offline

Rejestracja: 20 gru 2019, 17:28
Posty: 4
jacula pisze:
Czy to trzeba instalować ,kable ,wtyczki itd..? czy od góry wlewamy ropę i jazda :roll:


Ogólnie to tylko wlewasz ropę i podłączasz zasilanie + i - pod aku .
Rozważałem taką opcję u siebie ale kolega z aso dał mi małą sugestią ( że do tego powinni dawać gaśnicę 5kg) dało trochę do myślenia i po niedługim zastanowieniu zdecydowałem się na zakup webasto dedykowanego do T5 .ok


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron