Zarejestruj się    Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Post : 24 mar 2015, 8:16 
Offline

Rejestracja: 14 mar 2015, 11:32
Posty: 65
jaki jest przyblizony koszt takiej rozbudowy z robocizna??


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 03 lis 2015, 7:20 
Offline

Rejestracja: 03 lis 2015, 7:00
Posty: 62
Witam.
Jestesm nowym posiadaczem t5 caravelle 2008r
Na dzwiach kierowcy zauważyłem wlepe webasto thermo top C 12v 26w
Jak już sie dowiedziałem jest to dogrzewacz.
Nie posiadam żadnego sterowania w tym ustrojstwem.
Moje pyanie jest takie, czy do tego typu webasto mogą zamontować zegar 1533
Czy instrukacja umieszczona w tym wątku "rozbudowa webasto multivan t5" będzie pasowała do mojego modelu samochodu.
Czy elementy jakie musze kupić do rozbudowy to jest tylko zegar i wiązka? Czy potrzebuje jeszcze czegoś?

Dzięki za odp.
Pozdrawiam


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 03 lis 2015, 9:47 
Offline

Rejestracja: 08 sty 2015, 7:53
Posty: 844
Lokalizacja: Leverkusen / Kędzierzyn-koźle
Tak możesz.
Tak tylko wiazka i zegar, zwróć uwagę na rodzaj klimy przy kupnie wiązki.


Motoria miał do sprzedania zestaw do rozbudowy.



Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 05 lis 2015, 22:46 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
Wiecie gdzie fabrycznie znajdyje sie modul telestart-a? Mam u siebie ogrzewanie z zegarem. Moze mam maly bonus a o tym nie wiem i wystarczy pilota dokupic? :)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 05 lis 2015, 22:49 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Oj takie rzeczy to raczej tylko w erze. ;)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 lis 2015, 11:12 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
Moze po prostu sprzedajacy nie dodal pilota. Po kodowaniu bym do tego doszedl?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 06 lis 2015, 15:56 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Najszybciej i najpewniej to zadzwoń do serwisu albo podjedz.No chyba ,ze ktoś sobie dołożył telestart albo sobie zdemontował. ;)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 lis 2015, 0:10 
Offline

Rejestracja: 15 cze 2015, 18:20
Posty: 68
A wiesz moze jaki powinnien miec numer telestart?


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 07 lis 2015, 11:24 
Offline

Rejestracja: 04 lip 2012, 21:36
Posty: 255
Lokalizacja: PCT-landia
Sprawdź numer w etce.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 11 sty 2016, 19:06 
Offline

Rejestracja: 08 gru 2015, 18:52
Posty: 95
Lokalizacja: wronki poznan
jakie powinno byc kodowanie pieca po zalozeniu telestart t91r ,i rozbudowie z dogrzewacza na postojowe ,co musibyc dolozone
t5 lift

_________________
AUTO SERVICE
64-510 WRONKI /POZNAN 50km
MORELOWA 16
sebol.dlugi@wp.pl
tel 507112685
t6 caravelle long highline 150
t5 kontener 2010 102
t5 lift 2013 sport edition 175
t5 lift 2013 taxi travel edition 140
t6 2017 autolaweta 170
crafter 2018 140


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Indeks witryny » FAQ » Klimatyzacja / Ogrzewanie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

 
 

 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do: